Startende ondernemer

Als startende ondernemer heb je vaak een hoop te regelen. Van de inkoop van grondstoffen of het maken van de eerste producten tot het uitzoeken van de bedrijfsadministratie en het inrichten van uw nieuwe werkruimte. Dit kost niet alleen veel tijd maar ook een hoop geld. 

We snappen dat starters vaak weinig geld over hebben, we zijn ons er tegelijkertijd van bewust dat reclame maken een hoop extra klanten op kan leveren. Daarnaast is een website tegenwoordig het visitekaartje van uw onderneming. Aanwezig zijn en gevonden worden op het web is een belangrijke tool tot het aantrekken van nieuwe kopers.

Voor de startende ondernemers heeft The Imagery ontwerpstudio zeer aantrekkelijke startersprijzen. We leveren desgewenst een totaalpakket van reclame en webdesign, zodat u dit niet bij verschillende bedrijven neer hoeft te leggen. Na uw ideeën face-to-face te hebben besproken gaan wij voor u aan de slag, en kan het meeste contact per e-mail, skype of telefoon verlopen en heeft u er geen omkijken meer naar. Dan hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een offerte aan of stel een vraag via ons contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook. U vind ons telefoonnummer op onze contactpagina.